Ana Sayfa Haberler Faydalı Bilgiler Resim Galerisi Videolar Atatürk İletisim

Tüm İstanbul Muhtarlarının
Telefon ve İsimleri
 » SİTE İSTATİSTİKLERİ
İSMAİL KAVUNCU RAMİ'DE BİR EVİ ZİYARET ETTİ.
 » İSMAİL KAVUNCU RAMİ'DE BİR EVİ ZİYARET ETTİ.

KAVUNCU Rami’de Ev ziyareti Yapıp Çarşı Pazar Dert Dinledi..

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, halkla buluşma programını dün yaptığı Rami ziyareti  ile sürdürdü…. Başkan’ın Rami’deki ilk durağı Yeni Mahalle oldu… Ev sohbetinde hanımlarla bir araya gelen, onların dilek ve şikayetlerini dinleyen Başkan, ardından Rami Pazarı’na uğradı ve ihtiyaç sahiplerine sebze, meyve, erzak dağıtımı yaptı.

Başkan öğle saatlerinde gittiği Rami’deki son ziyaretini  ise Rami Rumeli Türkleri Dernek Lokali’ne gerçekleştirdi. Lokalde halkla sohbet eden Başkan Kavuncu , yeni projelerini anlattı ve Rami’de 9 ay boyunca gerçekleştirdikleri hizmetleri anlattı… Eyüp’e yapılacak vizyon projeler ve yatırımlarla ilgili  açıklamalarda bulunan Başkan İsmail Kavuncu, Rami’ye yeni sağlık ocağı yapılacağı müjdesini de verdi…. Dernekteki halk buluşmasında, Başkan’a Rami Spor Kulübü ve Rami Rumeli Türkleri Derneği tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

“Rami Açık Oto Pazarını Kaldırdık… Burası Vatandaşlarımızın Kullanacağı Otopark Olacak…”

Göreve geldiği ilk günden bu yana vatandaşlarla iç içe olmaya özen gösterdiğini anlatan  Başkan, “Sizlerin dertleri ve sorunlarına birlikte çözüm bulmaya çalışacağız. Seçimden seçime değil her zaman yanınızdayız” dedi.

Kavuncu toplantıda sözlerini şöyle sürdürdü: “Sizlerin dilek ve şikayetleri bizim için çok önemli… Eyüp ilçemizde bütün mahalleri ziyaret edip sizlerle bir araya geleceğiz.  Çocuklarımızın iyi bir eğitim alması için okulların temizliği, hijyeni bakım ve onarımlarını yaptırdık. Ayrıca bütün okullara temizlik elamanları görevlendirdik. Lise dört öğrencileri için 4 yüz liralık üniversiteye  hazırlık anlamında katkı  yardımında bulunduk. Spor salonu olmayan  13 okulumuza portatif spor salonu yaptırıyoruz. Eğitim saatleri dışında bu salonlardan halkımız da faydalanacak. İlçemizdeki bütün parklarımızı yeniliyor ve olmayan bölgelere de yenilerini ekliyoruz. Çocuklarımız bizim geleceğimiz onlara yapılan yatırım en önemli yatırımdır.”

“6500 Aileye İki Ayda Bir Erzak Dağıtıyoruz”

İhtiyaç sahiplerine düzenli olarak erzak yardımında bulunduklarını kaydeden Başkan, şunları söyledi:” Yaklaşık 6 bin beş yüz aileye iki ayda bir erzak dağıtıyoruz. Ayrıca bağışta bulunan vatandaşlarımızın desteğiyle “Şefkat Eli Mağazamız” aracılığıyla eşya ve giyim yardımı yapıyoruz.  Sizlerden gelen sıkıntılar doğrultusunda Rami Kuru Gıda ve Rami açık oto pazarı ile ilgili kararlar aldık. Rami’de artık açık oto pazarı olmayacak ve onun yerine sizlerin kullanımına sunacağımız otoparkı yapıyoruz….  Rami için daha sonra açıklayacağımız çok önemli yatırımlarımız olacak. Rami’deki sağlık ocağının yetersiz olduğunu gördük ve yenisini yaptıracağız. Buradaki sıkıntıyı biliyoruz ve sizlere en iyi şekilde hizmet verecek bir sağlık ocağı inşa edeceğiz. Amacımız hep beraber daha sağlıklı ve daha huzurlu bir Eyüp’te yaşamak. “

[ 24.2.2010 ]  ( Okunma : 5970 )   ( Bu haberi yazdır)

» DERNEK HABERLER
19 Ekim Muhtarlar Günü’nü Eyüpsultan Hükümet Konağı önünde kutladık
POLİS TEŞKŞLATININ 167.KURULUŞ YILDÖNÜMÜ
EYÜP DOSTLARI VAKFI VE DÜZENLENEN KAHVALTIYA KATILAN MUHTARLARIMIZ
DERNEĞİMİZE AİT RESMİ WEB SİTEMİZ YAYIN HAYATINA BAŞLAMIŞTIR
İLÇEMİZDE KURBAN BAYRAMI KUTLAMALARI
EYÜP'TE MUHTEŞEM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI
06 EKİM 2010 İSTANBULUN KURTULUŞU
EYÜP BELEDİYESİ TARAFINDAN RAMİ'DE SAHUR,ÇIRÇIR'DA İFTAR VERİLDİ
BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL KAVUNCU HESAP VERİYOR.
HUZUR TOPLANTISI
EYÜP YEREL GÜVENLİK KOMİSYONU 6.TOPLANTISINI YAPTI
MAHALLELER ARASI 40 YAŞ VE ÜSTÜ FUTBOL TURNUVASI
EYÜP YEREL GÜVENLİK KOMİSYONU 5.TOPLANTISINI YAPTI.
EYÜP'TE MUHTEŞEM NEVRUZ KUTLAMASI
EYÜP'TE ÜÇÜNCÜ YEREL GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI
HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI
MEHMETÇİKLERİMİZE MUHTEŞEM UĞURLAMA
BAYAN KARATECİLERE BAŞKANDAN ÖDÜL
İSMAİL KAVUNCU RAMİ'DE BİR EVİ ZİYARET ETTİ.
EYÜP KAYMAKAMI'MIZDAN BÜYÜK PROJE
 » GÜZEL SÖZ
Yalnız seni sevenleri sevmek sevgi değil, değiş tokuştur.
Cenap Şahabettin
 » İSTANBUL'DA HAVA