Ana Sayfa Haberler Faydalı Bilgiler Resim Galerisi Videolar Atatürk İletisim

» SİTE İSTATİSTİKLERİ
MEHMETÇİKLERİMİZE MUHTEŞEM UĞURLAMA
 » MEHMETÇİKLERİMİZE MUHTEŞEM UĞURLAMA
   Eyüp Belediyesi, bir ilke imza atarak Eyüp'ten askere gidecek gençlerimiz için özel bir uğurlama töreni düzenledi. Bugün (19 Şubat Cuma) öğle namazı öncesi düzenlenen törene Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak, Eyüp Emniyet Müdürü Dursun Küçükyılmaz, Eyüp Müftüsü İsa Gürler, Eyüp'teki şehit aileleri, askere giden gençler, aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Medyanın da büyük ilgi gösterdiği asker uğurlama töreni mehter marşıyla başladı... Askere gidecek gençler ellerinde büyük Türk bayraklarıyla marşlara eşlik ettiler. Eyüp Müftüsü İsa Gürler Mehmetçiler için dua okudu...
   Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu ve Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak, birer konuşma yaparak Eyüplü Mehmetçiklere "Hayırlı teskereler" dilediler...Eyüp Belediyesi'nin asker uğurlama törenini bundan sonra bütün celplerde yapacağını ve geleneksel hale getireceğini belirten Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, "Vatan görevi kutsaldır. İlçemizden askere giden gençlerimizi burada dualarla, marşlarla, mehterle, geleneklerimizi hatırlayarak ellerine kınalar yakarak yollamak istedik. Burada şehit ailelerimiz, askere gidecek gençlerimizin yakınları var. Askere sadece Eyüp'ten değil tüm ülkemizden giden Mehmetçiklerimize hayırlı tezkereler diliyorum..." dedi.
Program sonunda gençlerin ellerine kına yakan Belediye Başkanı İsmail Kavuncu onlara, hediyeler de verdi. Eyüp Belediyesi Cuma namazı sonrası halka pilav ve ayran dağıtımı yaptı. Ayrıca Eyüp'teki tarihi ve kültürel eserleri, Eyüp Sultan'ı ve Pierre Loti'yi ziyaret etmeye gelen yabancı turistler de asker uğurlama törenini büyük bir ilgiyle takip ettiler.

[ 24.2.2010 ]  ( Okunma : 5770 )   ( Bu haberi yazdır)

» DERNEK HABERLER
19 Ekim Muhtarlar Günü’nü Eyüpsultan Hükümet Konağı önünde kutladık
POLİS TEŞKŞLATININ 167.KURULUŞ YILDÖNÜMÜ
EYÜP DOSTLARI VAKFI VE DÜZENLENEN KAHVALTIYA KATILAN MUHTARLARIMIZ
DERNEĞİMİZE AİT RESMİ WEB SİTEMİZ YAYIN HAYATINA BAŞLAMIŞTIR
İLÇEMİZDE KURBAN BAYRAMI KUTLAMALARI
EYÜP'TE MUHTEŞEM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI
06 EKİM 2010 İSTANBULUN KURTULUŞU
EYÜP BELEDİYESİ TARAFINDAN RAMİ'DE SAHUR,ÇIRÇIR'DA İFTAR VERİLDİ
BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL KAVUNCU HESAP VERİYOR.
HUZUR TOPLANTISI
EYÜP YEREL GÜVENLİK KOMİSYONU 6.TOPLANTISINI YAPTI
MAHALLELER ARASI 40 YAŞ VE ÜSTÜ FUTBOL TURNUVASI
EYÜP YEREL GÜVENLİK KOMİSYONU 5.TOPLANTISINI YAPTI.
EYÜP'TE MUHTEŞEM NEVRUZ KUTLAMASI
EYÜP'TE ÜÇÜNCÜ YEREL GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI
HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI
MEHMETÇİKLERİMİZE MUHTEŞEM UĞURLAMA
BAYAN KARATECİLERE BAŞKANDAN ÖDÜL
İSMAİL KAVUNCU RAMİ'DE BİR EVİ ZİYARET ETTİ.
EYÜP KAYMAKAMI'MIZDAN BÜYÜK PROJE
 » GÜZEL SÖZ
Sevdiğimiz şeyi herkese sevdirmeye; nefret ettiğimiz şeyden de herkesi soğutmaya çalışmak, hakikatte hırstan başka bir şey değildir.
Spinoza
 » İSTANBUL'DA HAVA